FRISS NYELVVIZSGA HÍREK ITT: MARIKA TITKÁRSÁGAKedves Nyelvvizsgázók!


Örömmel értesítünk minden nyelvvizsgázni szándékozót, hogy a Fasola Oktatási BT. Az ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központ (Rigó utca) ORIGÓ vizsgarendszerének akkreditált vizsgahelye lett. Korábban a főiskolán működő vizsgahely nyelvtanárai ezen az új vizsgahelyen folytatják felkészítő és vizsgáztatói tevékenységüket. A vizsgahelynek a mezőtúri Teleki Blanka Gimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium adott otthont, melyet ezúton is szeretnénk az iskolavezetésének és az önkormányzatnak megköszönni.

2012 áprilisától az intézmény neve:
ELTE Idegennyelvi Továbbképzõ Központ Kft.
Címe: 1082 Budapest, Baross u. 62.

Írásbeli vizsgát bármely, az ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központ Kft. által meghirdetett nyelvből a vizsgahelyünkön is lehet tenni.
Szóbeli vizsgát – angol és német nyelvből minden hónapban, orosz nyelvből a Vizsgaközpont által meghirdetett időpontokban tartunk. A cigány (beás) és a cigány (lovári) nyelv kivételével (ez csak Budapesten tehető le) – bármely akkreditált nyelvből lehet tenni vizsgahelyünkön, ha legalább 15 fő vizsgázó van nyelvenként.

Jelentkezési lapot és befizetési csekket az ügyfélszolgálati irodában, valamint a Teleki Blanka Gimnázium portáján lehet kérni, vagy felbélyegzett válaszborítékban elküldjük.
Az alábbi linken le is töltheti, kinyomtathatja és a vizsgadíjat OTP fiókban a jelentkezési lapon feltüntetett számlaszámra befizetheti, vagy átutalhatja.
A www.itk.hu honlapon on-line is jelentkezhet, a vizsgadíjat pedig az előbb felsorolt módokon fizetheti be.
http://www.itk.hu/data/files/urlap/jellap.pdf

Az alábbi táblázatban láthatják az írásbeli és szóbeli vizsgák tervezett időpontját, a jelentkezési határidőt, illetve azt is, hogy milyen nyelvből és milyen fokon lehet az adott vizsgahónapban nyelvvizsgát tenni.

Vizsganaptár 2013

Vizsganaptár 2014

Angol, német és orosz nyelvből felkészítő tréningeket is tartunk megfelelő létszám esetén.
Jó felkészülést kívánunk és szeretettel várjuk a vizsgázókat!

2012.03.13-tól érvényes vizsgadíjak.


A vizsgahely munkatársai nevében:
Fasola Adeola - ügyvezető
Bélley Ferencné - vizsgahely-vezető

Friss híreinket a marika titkársága honlapon, illetve a Facebookon is megtalálja.